Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Let's Play] Minecraft Rozbitkowie ZWIASTUN

lokuero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, chciałbym przedstawić nowo powstałą serie minecraft, a dokładnie jej zwiastun.

Seria bedzie opowiadać o dwóch 'ocalałych' którzy znajdują się na niby 'bezludnej' wyspie. Ich statek rozbił

się i reszta załogi zginęła, nie ma więc szans na powrót. Przyczyną ich wyprawy tutaj była chęć odnalezienia

poprzedniej ekspedycji, która miała na tą wyspe dopłynąć, lecz po długim okresie czasu nie wróciła.

Na wyspie dzieją się dziwne rzeczy, nie bedzie to żadna seria typu 'przetrwanie', przed kazdym odcinkiem

mapa bedzie starannie przygotowana. Głównym celem jest : Odnalezienia zaginionych.

Seria bedzie składać się z +/- 20 odcinków . Zwiastun :

Pierwszy odcinek planowany jest między 15-20 czerwca.

W serii biorą udział tylko dwie osoby (ew. na potrzeby pojedynczych odcinków bedą dochodzić osoby epizodyczne)

Jest to mój pierwszy 'zwiastun' w sony vegasie, więc prosze o wyrozumiałość.

Zachęcam do subksrybcji naszego kanału na youtube, bedziemy codziennie informować was o postępach.

Edytowane przez lokuero

Opublikowano

O.K ale ten film nie ma nic wspólnego z minecraftem... Może i jest wyje*any ale nie ma tu nic z minecraft'a! Nawet nie ma próbki waszego/twojego "aktorstwa" więc nie ma co oceniać...

F7FwxF8.png

Opublikowano (edytowane)

W do 22 zgłosiło się do mnie 15 osób. Wybrałem już mojego towarzysza i zaczęliśmy tworzyć mape pod 1 odcinek !

15 Czerwca - będzie odsłona owego odcinka pt.: Droga do nieśmiertelności .

Zapraszam na naszego twittera : http://twitter.com/rozbitkowie

Edytowane przez lokuero

Weteran
Opublikowano

Fajnie się zapowiada. Dla mnie JJay jest już nudny więc może będę oglądał was. Kiedy macie zamiar zrobić 1 odcinek?

1339226679-U337649.jpg

Opublikowano

zapowiada się.. mhm.. Interesująco.

19 Sierpnia 2009 - Po raz pierwszy wszedłem na MPC szukając SpeedHack'a do metin2.

<3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...